Ege Postası
Geri

PMYO inşaatı hızla yükseliyor

Tamamlandığında Türkiye’nin sayılı polis meslek yüksek okullarından birisi olacak Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu'nun inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 29 Ekim’de hizmete açılması planlanan, bin öğrenci kapasiteli Polis Meslek...
PMYO inşaatı hızla yükseliyor
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tamamlandığında Türkiye’nin sayılı polis meslek yüksek okullarından birisi olacak Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu'nun inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 29 Ekim’de hizmete açılması planlanan, bin öğrenci kapasiteli Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret eden Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ve beraberindeki heyet, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, İl Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Saim Sezer, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, yapımı devam eden Polis Meslek Yüksek Okulu binasında incelemelerde bulundu.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı devam eden Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Abdurrahman Akdemir, "Türkiye’de sayılı olan Polis Meslek Yüksek Okulu hem kapasite, hemde fiziki imkan olarak da, birçok ildeki okuldan daha büyük kapasiteye ve daha geniş alana sahiptir. Erzincan olarak böyle bir polis okuluna sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Kapalı açık atış poligonlar, tribünleri, spor salonları ve aklınıza ne gelirse var. Gerçekten bir projeyi de kısa sürede gerçekleştirmiş olacağız. 29 Ekim gibi yakın bir tarihte yüzde 78'de olan fiziki gerçekleşmeyi kısa sürede tamamlayıp hizmete sunmuş olacağız. Açıldığında görkemli bir polis okulu olacak. Hem Erzincan ekonomisine önemli bir katkı sunmuş olacak, hem de gerçekten dışarıdan baktığınız zaman birçok üniversiteyi kıskandıran bir yapıya ve donatıya sahip olacak. Erzincan için gerçekten önemli bir yatırımdır." açıklamasında bulundu.

Erzincan-Sivas karayolunun 12 kilometresi üzerinde yapılan Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 3 yatakhane binası, iki eğitim binası, 24 derslik, 4 laboratuvar, 2 bilgisayar dersliği, 2 kapalı spor salonu ve spor salonu altında spor derslikleri, bin kişilik konferans salonu, idari bina, 2 halı saha, 2 tenis kortu, bin kişi kapasiteli futbol sahası ve yemekhane bulunacak. Yatakhane binalarında odalar 4 kişilik olacak ve her odanın duş ve lavabosu olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası