Ege Postası
Geri

Pakdemirli çifti AK kadınları ağırladı

AK Partili kadınlar partilerinin kadın kolları olağan kongresine katıldıktan sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Kongreye de katılan Bakan Pakdemirli, daha sonra eşi Dr. Ahu Pakdemirli ile birlikte İzmirli kadınları ağırladı, sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi ve İzmir’e yolcu etti. Sohbet ettiler, hatıra fotoğrafı çektirdiler
Pakdemirli çifti AK kadınları ağırladı
Haberler / Yerel Politika
6 Ağustos 2018 Pazartesi 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-AK Parti Kadın Kolları 5’inci Olağan Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katıldığı kongrede İzmir’den Gerçek Tekin MKYK üyeliğine seçildi.

KONGREYE KATILAN BAKAN PAKDEMİRLİ KADINLARI MAKAMINDA DA KABUL ETTİ

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, beraberinde Gerçek Tekin ve yönetim kurulu üyeleri olduğu halde kongrede kendilerini yalnız bırakmayan İzmirli Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Ziyarette Bakan Pakdemirli’nin eşi Dr. Ahu Pakdemirli  de bulundu.

BAKAN PAKDEMİRLİ İZMİRLİ KADINLARI YOLCU DA ETTİ

İzmirli kadınlarla bir süre sohbet eden Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ve eşi Ahu Pakdemirli, misafirlerini Ankara’dan İzmir’e uğurladı. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, MKYK Üyesi Gerçek Tekin ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Pakdemirli ve eşi, İzmirli kadınları daha sonra Ankara’dan İzmir’e yolcu etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası