Ege Postası
Geri

Pakistan için özel YouTube

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Peygamber Efendimiz’e (sav) hakaret içeren bir videonun yayınlanması üzerine Pakistan hükümeti tarafından erişimi yasaklanan YouTube, bu ülkeye yeniden girmenin yollarını arıyor. Google yönetiminin, koşulların...
Pakistan için özel YouTube
Haberler / Dünya
11 Aralık 2013 Çarşamba 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Peygamber Efendimiz’e (sav) hakaret içeren bir videonun yayınlanması üzerine Pakistan hükümeti tarafından erişimi yasaklanan YouTube, bu ülkeye yeniden girmenin yollarını arıyor. Google yönetiminin, koşulların oluşması durumunda Pakistan için özel ‘YouTube.com.pk’ yerel arama motorunu açmaya hazır olduğu kaydedildi. Yerel basında çıkan haberlere göre, Pakistan Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Bakanı Anuşa Rahman, söz konusu bilgiyi paylaştı.
Haberde Rahman’ın, ’’Pakistanlıların dini değerlere gösterdiği hassasiyetin sonucu olarak sakıncalı ve hakaret içeren yayınların engellenmesi konusunda Google yönetimini ikana etmiştir.’’ yönündeki ifadelerine yer verildi. Rahman, Google’un hakaret içeren kişisel yüklemelerden kendilerinin sorumlu tutulamayacağı yönünde şart sunduğunu ve gerekli anlaşmaların sağlanması dahilinde Pakistan için özel arama motorunu devreye sokmaya hazır olduğu aktarıldı.
Rahman ayrıca, Pakistan Telekomünikasyon Kurumu’nun (PTA) konunun kanun olarak yürürlüğe girmesi için bakanlığa sunulacak taslağı tamamlamak üzere olduğunu bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası