Ege Postası
Geri

Paris’te ikinci tango

Kentin gözü kulağı Fransa’nın başkentinde… BIE’nin 151.Genel Kurulu’nda İzmir Heyeti kritik ikinci sunum için sahne alacak.
Paris’te ikinci tango
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

PARİS -İzmir’in EXPO 2020 yolculuğunda en kritik günlerden biri bugün… Uluslar arası Sergiler Bürosu’nun (BIE) 151.Genel Kurulu’nda sahne alacak İzmir Heyeti EXPO 2020’ye aday diğer ülkelerle birlikte sunum yapacak.

Yönlendirme Kurulu Başkanı ve İzmir Valisi Cahit Kıraç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da yer aldığı heyet dün öğle saatlerinde Paris’e gitti. İzmir Heyeti Başkanı Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile sunuma konuşmacı olarak katılacak dünyaca ünlü kalp uzmanı Dr. Mehmet Öz de bugün ekibe katılacak.

İzmir'in EXPO çıkarması haberi için tıklayınız

Bugün gerçekleştirilecek BIE Genel Kurulu’nda önce EXPO 2017’ye aday ülkeler sahne alacak. Ardından EXPO 2020’ya aday İzmir ile Tayland’ın Ayutthaya, Brezilya’nın Sao Paulo, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai ve Ruyla’nın Ekaterinburg kentleri sunum yapacak. Defne Samyeli’nin sunuculuk yapacağı İzmir’in 20 dakikalık sunumunda Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Dr. Mehmet Öz konuşacak. Ayrıca 2 tanıtım filmi gösterilecek.

PARİS’TE İZMİR RÜZGARI

Heyet daha gitmeden, Paris'in çeşitli bölgeleri ve Chapms Elsysess'in en görünür yerleri ve kuleler, İzmir'in EXPO adaylığıyla ilgili afişlerle donatıldı. Aynı zamanda EXPO 2020 İzmir Paris Ofisi'nin dış cephesi, konuyla ilgili olarak giydirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası