Ege Postası
Geri

Parkların açılışına katılan Bakan Çelik'ten Gezi Parkı'na gönderme

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da katıldığı 24'ü park olmak üzere 29 tesisin açılışında yaptığı konuşmada Gezi Parkı'na gönderme yaptı. Çelik, park için yürüyenleri açılan parkları görmek için...
Parkların açılışına katılan Bakan Çelik'ten Gezi Parkı'na gönderme
Haberler / Güncel
30 Haziran 2013 Pazar 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da katıldığı 24'ü park olmak üzere 29 tesisin açılışında yaptığı konuşmada Gezi Parkı'na gönderme yaptı. Çelik, park için yürüyenleri açılan parkları görmek için Şanlıurfa'ya davet etti.

Karaköprü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan maliyeti 8 milyon 100 bin TL olan 24 adet park ve 5 adet kapalı otopark ve kapalı semt pazarının açılışı Karaköprü Şair Nabi Anfi Tiyatro alanında yoğun katılımla gerçekleşti. Toplu açılışa katılan Bakan Çelik ile beraberindekiler, çiçeklerle ve davul zurna eşliğinde folklor ekibinin gösterisi ile tören alanını dolduran davetliler tarafından alkışlanarak karşılandı.

Açılışta konuşan Bakan Çelik, Gezi Parkı'na gönderme yaptı. Hükümetin 10 yıllık hizmetlerini değerlendiren Bakan Çelik, hedeflerinde hizmetin dışında bir gayenin olmadığını ifade etti.
“Millete hizmet için yola çıkanların hizmetle meşgul olması gerekiyor" diyen Bakan Çelik, Türkiye'nin her tarafından güzelliklerin yükseldiğini anlattı. Çelik, "24 adet park otopark ve semt pazarlarının açılışını yapıyoruz. İstanbul'da birileri neden yürüyor park için yürüyor. Park işini siz Recep Tayyip Erdoğan'a mı öğreteceksini? Park nasıl yapılır diy? Parkı görmek istiyorsan o zihniyetin devamı olan Şanlıurfa'ya gel 23 parkın açılışı yapılıyor. Merkezi yönetim, yerel yönetim kol kola iç içe hep beraber Türkiye'nin, Şanlıurfa’nın geleceğe taşınması konusunda büyük bir gayret büyük bir mücadele içerisinde olmamız gerekiyor, işte bugün 23 park ve 5 adet otopark ve semt pazarları sağlıklı kentin sağlıklı bir ilçenin geleceği açısından son derece ümit var gelişmelerdir.” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HER YIL 75 BİN AĞAÇ DİKİYORUZ

Toplu açılış töreninde konuşan ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Hükümetimizin, Bakanlıklarımızın, Türkiye’de yapmış olduğu kalkınma ve hizmet öncülüğünü bizlerde AK Parti'nin, AK belediye başkanları olarak ilçemizde ona ayak uydurmanın uğraşı ve derdi içerisindeyiz, ilçe halkımız ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyelerimiz ve karar organlarımız ile birlik beraberlik içersinde gelişen ilçemizi en güzel yere taşımanın derdindeyiz. Karaköprü’yü ilçe olmaya layık gören Sayın Başbakanımızdan, bakanlarımız ve milletvekillerimizden Allah razı olsun onlara çok teşekkür ederiz. İnsanlarımıza ulaşmak insanlarımıza hizmet etmek bir ibadet aşkıdır diyerek gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sayın Bakanımızın 'Şanlıurfa’nın yem yeşil olması gerekiyor' sözlerinin ardından büyük bir gayret ile çalışarak her yıl 75 bin adet ağaç dikerek büyük alanlarda parklar yaparak yeşil alanları çoğaltıyoruz.” şeklinde konuştu.

    Daha sonra konuşmanın ardından Bakan Çelik ve beraberindekiler kurdeleyi keserek toplu açılışları gerçekleştirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası