Ege Postası
Geri

Partinin başına geçen başbakan olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, kurmaylarıyla ardından da il başkanlarıyla yaptığı toplantıda, “Cumhurbaşkanlığı seçimi bitene kadar başbakanlık için isimler ortaya atmak partiye ihanet olur. Başbakanın “çift başlı olmayacak, üç dönem yasağı kalkmayacak ve ara seçim düşünmüyoruz” şeklinde özetlenen vurgusu nedeniyle, adı başbakan adayı olarak geçen isimlerin şansları yeniden değerlendiriliyor.
Partinin başına geçen başbakan olacak
Haberler / Politika
3 Temmuz 2014 Perşembe 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Erdoğan, 5 Temmuz Cumartesi günü Samsun’da, 6 Temmuz Pazar günü deErzurum’da yapımı tamamlanan bazı hizmet, eser ve yatırımların toplu açılışlarını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği seçim takvimine göre 11 Temmuz Cuma günü başlayacak propaganda döneminden 1 gün önce, 10 seçim kampanyasının startını verecek.
Başbakan Erdoğan’ın seçim çalışmalarını yürüten heyetin çalışmalarına 30 Mart yerel seçimlerinin hemen akabinde başladığı öğrenildi. Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları boyunca kullanacağı seçim şarkılarından üçü belirlendi.
“Dombra”, “Uzun Adam” ve “Dönmem Senin Yolundan” şarkıları seçim kampanyasında kullanılacak. Başbakan Erdoğan’ın kurmayları ise miting takvimi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Başbakan Erdoğan’ın 30 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi yoğun bir çalışma yürüteceği belirtiliyor. (HABER7)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası