Ege Postası
Geri

Patilerin Festivali 4. kez düzenleniyor

Konak Belediyesi tarafından düzenlenen Patilerin Festivali 4. kez 7 Ekim Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek. Festivalin tanıtım toplantısında konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Gezegenimize iyi bakmak bizim en temel görevimiz. Konak Belediyesi olarak can dostlarımıza yaptığımız çalışmalarla özellikle veteriner müdürlüğümüzün verdiği destekle gayret ve sorumlulukla çalışmaları yürütüyoruz. Toplumda farkındalık yaratan bir festival bu. Doğa çocuk ve hayvan hakları alanında farkındalığı arttırmayı amaçlayan festivalimize önem veriyoruz" dedi.
Patilerin Festivali 4. kez düzenleniyor
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Eylül 2023 Perşembe 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Konak Belediyesi tarafından düzenlenen Patilerin Festivali 4. kez kapılarını açıyor. Can dostlar, doğa ve çocuklar için, “Bu gezegen hepimizin” mesajının verileceği festival öncesi Konak Belediyesi’nin Basmane Oteller Sokağı’nda bulunan tarihi binasındaki Başkanlık Çalışma Ofisi’nde tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yanı sıra Festivalin İletişim Koordinatörü Banu Özdemir ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve patilerin sözcüsü Bella katıldı. 

“GEZEGENİMİZE İYİ BAKMAK GÖREVİMİZ” 

Festivale ilişkin bilgilendirme yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “ ‘Bu gezegen hepimizin’ sloganla başlattığımız Patilerin Festivali’nin bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Gezegenimize iyi bakmak bizim en temel görevimiz. Konak Belediyesi olarak can dostlarımıza yaptığımız çalışmalarla özellikle veteriner müdürlüğümüzün verdiği destekle gayret ve sorumlulukla çalışmaları yürütüyoruz. Toplumda farkındalık yaratan bir festival bu. Doğa çocuk ve hayvan hakları alanında farkındalığı arttırmayı amaçlayan festivalimize önem veriyoruz. Bu yıl çok renkli ve güzel etkinliklere imza atacağız. Festivalimiz 7 Ekim Cumartesi günü Gündoğdu’da başlayacak. Çevre örgütlerimizin yanı sıra çocuk hakları alanında faaliyet gösteren derneklerimiz ve STK’lar yer alacak. İzmir’in 4 bir yanından 50 dernek ve kurum etkinliğe değer katacak. Bu buluşmada biz de 3 stantta var olacağız. Bu yıl festivale arama kurtarma dernekleri yoğun katılım gösterdi. Oyuncu Melek Şahin’de melek hareketiyle alanda olacak. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinlik alanında pati dostlarımızın alanları olacak. Çocuklar için atölyeler gerçekleştirilecek. Can dostlarımız için hayvan derneklerine 5 ton mama bağış yapmayı planlıyoruz. Bu yıl da festivalin olmazsa olmazı güzellik ve yetenek yarışmamız var. Yarışı kazanan can dostlarımıza çeşitli hediyelerimiz ve sahiplerine de hediyelerimiz olacak. Bu yılda çok renkli bir festival İzmirli hemşehrilerimizi bekliyor. Dünyamızın devamını istiyorsak mutlaka gezegenimize iyi bakmamız gerekiyor” dedi.  

“İZMİR’E DEĞER KATACAK” 

Festival Ana Sponsoru Lider Pet Food’un Temsilcisi Oktay Diken açıklamasında, “İzmir’e değer katan bir festivali yapacağız. Birlikte olmaktan mutluyuz. Cumartesi güzel bir gün geçireceğiz” dedi. 

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN TA KENDİSİ” 

Festivalin İletişim Koordinatörü Banu Özdemir ise açıklamasında, “7 Ekim Cumartesi günü bu gezegen hepimizin demek için bir araya geleceğiz. Tarihteki en büyük kayıplar salgın hastalıklarla verildi.Ekosisteme ve doğa akına yapılan her müdahale insanlığa felaket olarak dönmüştür. Geçmişe ve geleceğe sorumlulukla çalışacağız. Yeryüzünü paylaştığımız dostlarımızın yaşam hakkını önceleyerek hizmet vermek sosyal belediyecilik anlayışının ta kendisi. Her geçen gün üretmeye devam edeceğiz. Özgür ve türü fark etmeksizin her canlı için adaletin sağlandığı bir ülkeyi tesis etmek için çalışmaya her daim masumun yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bu gezegen hepimizin” ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası