Ege Postası
Geri

Patlayan boru kapıcı dairesini suyla doldurdu

Samsun’un İlkadım ilçesinde su borusunda meydana gelen patlama, bir evi kullanılamaz hale getirdi. Ana yol üzerinde de devasa bir çukur açıldı. Lise Caddesi, Kız Meslek Lisesi kavşağında bir su borusunda oluşan çatlağa müdahale etmek isteyen...
Patlayan boru kapıcı dairesini suyla doldurdu
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2013 Cumartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’un İlkadım ilçesinde su borusunda meydana gelen patlama, bir evi kullanılamaz hale getirdi. Ana yol üzerinde de devasa bir çukur açıldı.

Lise Caddesi, Kız Meslek Lisesi kavşağında bir su borusunda oluşan çatlağa müdahale etmek isteyen Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri, ana boruyu deldi. Suyun şiddetiyle ana yol üzerinde 4 metre çap ve derinlikte bir çukur açıldı. Etrafa dağılan tazyikli su, yandaki apartmanın bodrum katında bulunan Muhittin Boztepe'nin oturduğu kapıcı dairesine doldu. İhbar üzerine sevk edilen SASKİ'ye ait iki vidanjör, kapıcı dairesi ve çukurdaki suyu boşalttı. Yol, çukur sebebiyle trafiğine kapatılırken ilçenin bazı bölgelerindeki ev ve işyerlerinde de su kesintisi yaşandı.

EVİNİ İKİNCİ DEFA SU BASTI

Olay sırasında kızıyla birlikte evde olduklarını belirten Nezihat Boztepe, “Bu benim evimi ikinci su basması oldu. Birkaç yıl önce şiddetli yağış nedeniyle evimiz sular içinde kalmıştı. Yine bize sahip çıkan, yardım eden olmamıştı. Borç yaparak tüm eşyalarımızı kendimiz aldık. Yeni olan tüm eşyalarım, şimdi yine suyun içinde kaldı. Ne yapacağımızı şaşırdık.” dedi. Başına gelen durum karşısında gözyaşlarına boğulan kadını, komşuları teselli etmeye çalıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası