Ege Postası
Geri

Patronun çalışanını beyzbol sopasıyla darp etmesi 6 bin 500 lira

Bursa’da şirketinde ihracat müdürü olarak çalışan genci, görevden ayrılması üzerine beyzbol sopasıyla darp ettiği önü sürülen iş adamı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, daha sonra 6 bin 500 TL para cezasına dönüştürüldü....
Patronun çalışanını beyzbol sopasıyla darp etmesi 6 bin 500 lira
Haberler / Güncel
29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da şirketinde ihracat müdürü olarak çalışan genci, görevden ayrılması üzerine beyzbol sopasıyla darp ettiği önü sürülen iş adamı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, daha sonra 6 bin 500 TL para cezasına dönüştürüldü.

Geçen yıl temmuz ayında Nilüfer ilçesindeki bir tekstil firmasında meydana gelen olayda şirkette ihracat müdürü olarak çalışan Emre Düzelten, firma sahibi Ş.E.’ye işten ayrılacağını söyledi. Bunun üzerine iş adamı Ş.E. Emre Düzelten’e pirim ve maaş alacağını vermeyeceğini dile getirdi. İkili arasında kısa süre gerginlik yaşandı. İddiaya göre, Ş.E., dolabından çıkardığı beyzbol sopasıyla Düzelten’i darp etti. Tartışmanın ardından vücudunun değişik yerlerinde morluk oluşan Düzelten, doktor raporu alarak Ş.E.’nden ‘Tehdit, hakaret ve kasten yaralama’ iddiasıyla şikayetçi oldu. İş adamı Ş.E. de Düzelten’den ‘tehdit ettiği’ iddiasıyla davacı oldu. Bursa 10. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, Emre Düzelten’in ‘tehdit’ suçundan beraatine karar verirken iş adamı Ş.E.’ye 5 ay hapis kararı verdi ve bu cezayı 6 bin 500 TL para cezasına çevirdi.

Kararı değerlendiren Emre Düzelten, "Tekstil firmasında ihracat müdürü olarak çalıştığım görevimden ayrılmak istediğimde iş adamı Ş.E. kızı ile birlikte bana hakaret etti. Sonra Ş.E., dolabından aldığı beyzbol sopasıyla beni darpetti. Maaş ve pirim alacaklarımı vermeyeceklerini söyledi. Olayda vücudumun değişik yerlerinde şişlikler ve morluklar meydana geldi. Konuyu yargıya taşıdım. Mahkeme, benim beraatime karar verirken, iş adamına önce hapis sonra para cezası verdi." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası