Ege Postası
Geri

Petkimspor'da Ozan'dan imza

Aliağa Petkimspor, transfer çalışmaları kapsamında Safiport Erokspor’dan 23 yaşındaki guard Ozan Yılmaz’ı kadrosuna kattı. İzmir ekibi, yeni sezon yapılanmasında daha önce Yiğit Onan ve Thomas Akyazılı transferlerini de duyurmuştu.
Petkimspor'da Ozan'dan imza
Haberler / Spor
13 Haziran 2026 Cumartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa Petkimspor transferde Safiport Erokspor'dan guard Ozan Yılmaz'ı aldı. Daha önce Karşıyaka formasını da giyen 23 yaşında, 1.93 boyundaki Ozan, Petkim'e imza attı.

Petkimspor transferde daha önce Manisa Basket'ten Yiğit Onan ve yine Erokspor'dan Thomas Akyazılı'yı almıştı. Aliağa ekibi iç transferde Martynas Sajus'la yeniden anlaşıp, Yunus Emre Sonsırma, Troy Selim Şav, Mustafa Kurtuldum ve Boran Güler ile yollarını ayırmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası