Ege Postası
Geri

Petkimspor'dan geleceğe yatırım

Aliağa Petkimspor, 16 yaşında, 2.17 boyundaki pivot Ahmet Kerim Andıç'ı kadrosuna kattı.
Petkimspor'dan geleceğe yatırım
Haberler / Spor
27 Eylül 2024 Cuma 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde sezon öncesi Antalya'daki elemeleri geçerek normal sezonda ilk kez mücadele etmeye hak kazanan Aliağa Petkimspor, altyapı kadrosunu genç bir takviyeyle güçlendirdi. Aliağa ekibi, U16 Milli Takımı'nda da forma giyen 16 yaşında, 2.17 boyundaki pivot Ahmet Kerim Andıç'ı kadrosuna kattı.

Genç oyuncunun transferiyle ilgili, "2008 jenerasyonunun önemli isimlerinden, 2.17 metre boyundaki Ahmet Kerim Andıç altyapımıza transfer olmuş ve kendisiyle uzun süreli bir sözleşme imzalanmıştır. U16 Milli Takımı'mızın pivotu olan Ahmet Kerim, Uzun Oyuncu Bireysel Gelişim Antrenörü Kenan Bajramovic ile çalışmalara başlamış olup, BGL ve altyapı takımlarımızda forma giyecektir. Kendisine Petkimspor forması altında başarılar diliyor ve Ailemize hoş geldin diyoruz" açıklamasını yaptı. Petkimspor, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun ilk haftasında 1 Ekim Salı günü Polonya'da King Szczecin deplasmanına çıkacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası