Ege Postası
Geri

Petkimspor'un gücü yetmedi

İlk kez Play-Off oynamayı başaran Aliağa Petkimspor, çeyrek finalde eşleştiği güçlü rakibi Fenerbahçe Beko'ya direnemedi.
Petkimspor'un gücü yetmedi
Haberler / Spor
19 Mayıs 2024 Pazar 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol Süper Ligi'ndeki dördüncü sezonunda ilk kez Play-Off oynamayı başaran Aliağa Petkimspor, çeyrek finalde eşleştiği güçlü rakibi Fenerbahçe Beko'ya direnemedi. Euroleague'de 24-26 Mayıs tarihleri arasında şampiyonluk için Final Four oynamaya hazırlanan Fenerbahçe'ye seride deplasmanda oynadığı ilk maçı 102-72 kaybeden Aliağa ekibi, rakibine evinde de 100-71 yenilerek eşleşmeyi üçüncü maça taşıyamadı.

Bu sezonluk macerasını noktalasa da önümüzdeki sezonda ülkemizi ilk kez Avrupa'da temsil etmeye hak kazanan Petkimspor'da Antrenör Burak Gören, "Fenerbahçe, Euroleague Final Four'u öncesinde bu seriyi çok ciddi, ritimli ve formda oynadı. Tüm as kadrosuyla iki maçı da oynadı. Tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Biz Aliağa Petkimspor olarak sahaya her çıktığımız gün kazanmak, mücadele etmek için çıktık. Önce Türkiye Kupası hakkı ardından Play-Off ve Avrupa kupası hakkı aldık. Tarihimizde ilk kez Play-Off oynadık. Mutluyum, gururluyum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası