Ege Postası
Geri

Petrol cinayeti arkasında PKK çıktı, 4 kişi gözaltına alındı

Petrol istasyonu cinayeti arkasında terör örgütü PKK çıktı, olayla bağlantılı 4 kişi gözaltına alındı.Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 9 Ağustos 2011 tarihinde petrol istasyonunda kendilerinden PKK adına haraç isteyenlere olumsuz cevap...
Petrol cinayeti arkasında PKK çıktı, 4 kişi gözaltına alındı
Haberler / Güncel
24 Haziran 2013 Pazartesi 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Petrol istasyonu cinayeti arkasında terör örgütü PKK çıktı, olayla bağlantılı 4 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 9 Ağustos 2011 tarihinde petrol istasyonunda kendilerinden PKK adına haraç isteyenlere olumsuz cevap verince çıkan silahlı çatışmada öldürülen Bilal ve Deyah Çelikten kardeşlerin cinayeti ile bağlantılı 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, kendilerine PKK adına haraç isteyip vermeyen ve bu nedenle iki kardeşi benzin istasyonunda katleden teröristlere yardım ve yataklık edip lojistik destek sağlayan şahıslar olduğu ifade edildi.

Öte yandan gözaltına alınan şahısların aynı tarihlerde bir polis otosunu, emniyet lojmanını, E.Y. adlı şahsa ait bir evin uzun namlulu silahlarla taranmasını sağlayan teröristlere de ayrıca yardım ve yataklık ettikleri öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Şanlıurfa Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

BAŞBAKANLIK GÖREVLENDİRMİŞTİ

Bölgede PKK'ya haraç vermediği gerekçesi ile öldürülen iki kardeşin büyük infial yaratmasından sonra Başbakanlık bir dönem Türkiye gündemine oturan Kayseri ve Konya'daki çocuk cinayetlerini çözen Cinayet Büro Amirliği ekibini Şanlıurfa Suruç’a göndermişti. Başında emniyet amiri Ertuğrul Güler ve 4 arkadaşının bulunduğu özel ekibin yaklaşık 1,5 yıldan beri cinayeti çözmek için yoğun çaba harcadığı, yüzlerce kişiden DNA testi sorgulaması yaptıkları ve cinayetleri işleyen PKK’lı teröristlerin kimlik bilgilerine ulaştıkları öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası