Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka, AEK’ya konuk oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka, yarın AEK ile Olimpiako Gymnastirio Ano Liosia Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak.
Pınar Karşıyaka, AEK’ya konuk oluyor
Haberler / Spor
20 Aralık 2022 Salı 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka, yarın Yunanistan ekibi AEK ile Olimpiako Gymnastirio Ano Liosia Salonu’nda karşı karşıya gelecek. İzmir temsilcisi; 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle B Grubu'nda 3. sırada yer alırken, Yunanistan temsilcisinin de 2 galibiyet, 3 mağlubiyetle 2. sırada yer alıyor.

Grubun son maçı olan bu zorlu mücadelede Reggiana’nın, Telekom Baskets Bonn’u mağlup etmesi durumunda Pınar Karşıyaka-AEK müsabakasını kaybeden takım direkt olarak turnuvaya veda edecek. İkinci ve üçüncü olan takım ise üst tura yükselebilmek için Play-Off oynamaya hak kazanacak. Öte yandan Atina'da 7 Aralık Çarşamba günü oynanan Reggio Emilia maçından önce yaşanan olaylar nedeniyle FIBA, AEK'nın sahasında oynayacağı 3 müsabakaya seyircisiz oynama cezası vermişti. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası