Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka, Avrupa'da liderlik için sahaya çıkıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda yer alan Pınar Karşıyaka, yarın Belçika ekibi Oostande’ye konuk olacak. COREtec Dome’de oynanacak zorlu müsabaka TSİ 22.00’de başlayacak.
Pınar Karşıyaka, Avrupa'da liderlik için sahaya çıkıyor
Haberler / Spor
18 Aralık 2023 Pazartesi 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele eden P. Karşıyaka, yarın grubun son maçında Oostande ile karşı karşıya gelecek. COREtec Dome’de oynanacak mücadele TSİ 22.00’de başlayacak. Müsabaka öncesinde Belçika temsilcisi Oostande, 2 galibiyet, 3 mağlubiyetle grupta son sırada yer alırken, P. Karşıyaka ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle puan tablosunda ikinci basamakta bulunuyor. Yeşil-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek Strasbourg’un da alacağı sonuca göre doğrudan üst tura çıkmayı hedefliyor. Ev sahibi Oostande ise play-ın’e kalabilmek için mutlak galibiyet istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da gruptaki sıralamayla alakalı olarak, “Bu grubu lider bir şekilde bitirip, play-in oynamamak büyük bir avantaj. O arada Avrupa maçı oynamıyorsun deplasmana gitmiyorsun. Çünkü iki gün arayla play-in maçlarını oynuyorsun. Değişik seyahatler olabiliyor. En büyük hedefimiz ve arzumuz grubu birinci sırada bitirmek” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası