Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka Raymar Morgan'ı transfer etti

ING Basketbol Süper Ligi'nde iç transferi ücretinde indirim teklif edilip durumu belirsiz olan takım kaptanı Semih Erden haricinde büyük oranda tamamlayan Pınar Karşıyaka, dış transferde şutör guard Sek Henry'den sonra Raymar Morgan'la da anlaştı.
Pınar Karşıyaka Raymar Morgan'ı transfer etti
Haberler / Spor
20 Temmuz 2020 Pazartesi 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ING Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD'li forvet Raymar Morgan'la anlaştı. Pınar Karşıyaka'dan yapılan yazılı açıklamada, 31 yaşındaki Morgan ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Ülkemizde daha önce 2017-18'de Tofaş'ta forma giyip uzun forvet ve pivot pozisyonlarında oynayabilen 31 yaşında, 2.03 boyundaki oyuncu, geçen sezonu Rusya'da Unics Kazan'da geçirdi.

Raymar Morgan, 2011-12 sezonunun başında da Karşıyaka'ya transfer olmasına rağmen takımda forma giymeden ayrılmıştı. Transferde daha önce uzun süre pazarlık yaptığı pivotu Jordan Morgan'ı Unics Kazan'a kaptıran Kaf-Kaf, aynı kulübün pivotu Raymar Morgan'ı almış oldu. 

Öte yandan yeşil-kırmızılı ekip geçen sezon takımda forma giyen David John Kennedy'nin sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu 2 yıl daha uzattı. (DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası