Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka atağa kalkıyor

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde 28 yıl sonra şampiyonluğa ulaşan kadrosundaki yıldızlarını kaybeden Pınar Karşıyaka, transferde atağa kalktı.
Pınar Karşıyaka atağa kalkıyor
Haberler / Spor
3 Temmuz 2015 Cuma 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Fenerbahçe Ülker'den eski oyuncusu Can Altıntığ'la anlaşarak ilk takviyeyi gerçekleştiren  Pınar Karşıyaka, takımdan ayrılan Dixon, Diebler ve Strawberry'nin yerine İtalya'nın Sassari takımından David Logan ve Jerome Dyson, Fransa'nın Djon ekibinden Erwin Walker ile TED Kolejliler'den Kalin Lucas'ı listeye aldı.

Alternatif listede ise Anadolu Efes'ten ayrılan şutör guard Matt Janning'in yanı sıra, 2009-12 yıllarında  Pınar Karşıyaka'da forma giyen yine Anadolu Efes'ten kısa forvet Birkan Batuk da yer alıyor. Menajerlerin önerdiği Eurocup'ın son şampiyonu Khimki'nin guardı Petteri Koponen'in transferi yüksek maliyeti nedeniyle rafa kalkarken Galasaray'dan Kerem Gönlüm'le temaslar sürüyor. Pınar Karşıyaka'nın gündeminde bulunan Panathinaikoslu Batista ise Çin'e transfer oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası