Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'da Metin Türen bu hafta takıma katılıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarına geçen hafta as kadrosuyla başlayan Pınar Karşıyaka'da yeni transferlerden Metin Türen de bu hafta takıma katılacak.
Pınar Karşıyaka'da Metin Türen bu hafta takıma katılıyor
Haberler / Spor
26 Ağustos 2017 Cumartesi 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşilgiresun Belediyespor'dan alınan 23 yaşınadaki uzun forvet, 31 Ağustos'ta başlayacak Avrupa Şampiyonası öncesi yer aldığı A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı. Karşıyaka'da Metin'nin de gelişiyle kadroda tek eksik yeni yabancılardan DJ Kennedy olacak.

Ailevi sebepler yüzünden izin alan Kennedy'nin 30 Ağustos'ta İzmir'de olacağı öğrenildi. Karşıyaka, ilk hazırlık maçını da yine 30 Ağustos'ta, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda taraftar ve medyaya kapalı şekilde Antalya Büyükşehir Belediye ile oynayacak. Bu arada kadrodaki altyapı patentli gençlerden Bertan Baştan, tecrübe kazanması için Selçuklu Belediyespor'a kiralık verildi. Geçen sezonu Best Balıkesir'de kiralık geçiren Mert Sonkol'un da aynı takıma kiralanması gündemde. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası