Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka ilk maçta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezona hazırlanan Pınar Karşıyaka, ilk hazırlık maçında yarın Türkiye Basketbol Ligi'nden Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak.
Pınar Karşıyaka ilk maçta
Haberler / Spor
31 Ağustos 2018 Cuma 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak antrenman maçına taraftar alınmayacak. Yeşil-kırmızılılarda takıma katılan son transfer Chatman da maçta forma giyebilecek.

Aslı yuvaya döndü

Öte yandan Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka, altyapısından yetişen eski oyuncusu Aslı Köprülü ile anlaştı. 

Yeşil-kırmızılı kulüpte A takıma kadar yükselerek kaptanlık görevini de üstlenen Aslı, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Yıldız ve gençlerde 79 kez milli formayı terleten, 1.81 boyundaki tecrübeli oyuncu Nilüfer Belediyespor, Ereğli Belediyespor, TED Kolejliler, Beşiktaş, Halkbank, Çanakkale Belediyespor, Seramiksan ve Salihli Belediyespor takımlarında oynadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası