Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka kader maçına çıkıyor

Pınar Karşıyaka, Spor Toto Basketbol Ligi'nde normal sezonun son maçında yarın play off için çekiştiği Tofaş'ı ağırlayacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki müsabaka saat 16.00'da başlayacak.
Pınar Karşıyaka kader maçına çıkıyor
Haberler / Spor
12 Mayıs 2017 Cuma 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BeINSPorts 3'ün yayınlayacağı karşılaşmanın biletleri 15 TL'den satılacak. Son 4 haftada 3 yenilgi alınca play off'u riske sokan yeşil kırmızılı ekip 15 galibiyetle 8'inci sırada yer alırken üst üste 4 maçını kazanan Tofaş ise 14 galibiyetle 9'uncu basamakta bulunuyor. Ligde play off vizesini alacak sekizinci ve son takım, bu karşılaşmayla belli olacak. Pınar Karşıyaka, rakibini yenerse adını üst üste sekizinci kez play off'a yazdıracak.

İlk yarıda Bursa'da oynanan maçta rakibini 86-80 yenen Pınar Karşıyaka, 6 farkın altındaki yenilgilerde de ikili averajda rakibini geçecek. Yeşil kırmızılılar gibi 15 galibiyeti bulunan Gaziantep Basketbol'un ilk 8'de yer almasının kesin olduğu ligde hem Gaziantep, hem de Karşıyaka son hafta yenilirse üçlü averaj hesabı devreye girecek. Bu ihtimalde Karşıyaka ve Gaziantep, yenilmelerine rağmen üçlü averajda Tofaş'ı geçip play off oynayacak. Gaziantep Basketbol, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yener, Tofaş da maçı en az 7 sayı farkla kazanırsa Pıhnar Karşıyaka, play off'un dışında kalacak. Pınar Karşıyaka, ligi sekizinci bitirirse play off'ta lider Fenerbahçe, yedinci olursa ikincilik için çekişen Anadolu Efes veya Beşiktaş'la eşleşecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası