Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'nın FİBA programı netleşti

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde kupanın favorilerinden Beşiktaş Sompo Japan'ı eleyerek çeyrek finalde İtalyan Umana Reyer Venezia'yla eşleşen Pınar Karşıyaka'nın maç tarihleri belirlendi.
Pınar Karşıyaka'nın FİBA programı netleşti
Haberler / Spor
14 Mart 2017 Salı 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pınar Karşıyaka, 22 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda konuk edeceği rakibiyle 29 Mart Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. Tur atlayan taraf, FIBA'nın ilk kez düzenlediği organizasyonda Final Four oynayacak.

Pınar Karşıyaka Final Four'a talip

Final Four'u düzenlemeye şimdiden talip olan Karşıyaka, 29 Mart'taki rövanş için takım ve taraftara özel uçak kaldırmayı planlıyor. Taraftarlar için takımla birlikte İzmir'den direkt İtalya'nın turizm başkentlerinden Venedik'e seyahat etmenin bedeli özel uçakla gidiş-dönüş, otel konaklaması, şehir içi transferler ve forma dahil 2500 TL olarak belirlendi. Yeşil kırmızılı taraftarlar, Venedik deplasmanı için ön kayıtları yarın akşama kadar yaptırabilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası