Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'nın Sarıca gururu

Çin'de devam eden 2019 FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Basket Takımı, dünya devi Amerika Birleşik Devletleri'ni uzatmada son saniyelerde 1 sayı farkla elinden kaçırırken Pınar Karşıyaka, Ay-Yıldızlı ekibimizi çalıştıran Başantrenör Ufuk Sarıca'yla bir kez daha gururlandı.
Pınar Karşıyaka'nın Sarıca gururu
Haberler / Spor
4 Eylül 2019 Çarşamba 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antrenörlüğünü NBA ekiplerinden San Antonio Spurs'un dünyaca ünlü çalıştırıcısı Gregg Popovich'in, yardımcı antrenörlüğünü ise NBA'de Golden State Warriors'u yıllardır finaller ve şampiyonluklara abone eden Steve Kerr'ün yaptığı rüya takım ABD karşısında uzatmaya giden maçta son 8 saniyeye 92-91 önde giren ekibimiz, üst üste 4 serbest atıştan yararlanamayınca 93-92 mağlubiyete razı oldu. Mağlubiyete rağmen Ufuk Sarıca önderliğindeki millilerimizin performansı dünya çapındaki basketbolseverlerden büyük alkış aldı. Son 2 Dünya Kupası'nın şampiyonu olan ABD'ye 13 yıl sonra ilk resmi yenilgisini tattırmaya çok yaklaşan millerimizde Karşıyaka'nın yeni transferlerinden Semih Erden, 4 ribaund, 2 asist, Metecan Birsen ise 2 ribaundla oynadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası