Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka, sezonun en farklı yenilgisini aldı

Pınar Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi 17. haftasında Fenerbahçe’ye 93-63 kaybederek, sezonun en farklı yenilgisini aldı.
Pınar Karşıyaka, sezonun en farklı yenilgisini aldı
Haberler / Spor
22 Ocak 2024 Pazartesi 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, 17. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye konuk oldu.

Sarı-lacivertliler, 30 sayı farkla müsabakayı 93-63 kazandı. Bu sonuçla birlikte sezonun en farklı mağlubiyeti alan İzmir ekibi, sezonun da 6. yenilgisini yaşadı. Karşılaşma sonrasında mağlubiyete dair açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Temas ve mücadeleden kaçınır bir şekilde oynamamız kabul edilemez. Bu mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Üzerine konuşup hatalarımızı düzelteceğiz. Fenerbahçe’yi oynadığı kuvvetli ve kararlı basketboldan ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Avrupa’da rakip İspanyol Tenerife

FIBA Şampiyonlar Ligi’de son 16’ya yükselerek K Grubu’nda mücadele etmeye hak kazanan Pınar Karşıyaka, ilk maçında yarın İspanya'nın Tenerife takımını ağırlayacak. Saat 20:30'da başlayacak karşılaşma Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak. Puan tablosunda ilk iki takımın çeyrek finale yükseleceği K Grubu'nda, Tenerife'nin yanı sıra İsrail'den Hapoel Bank Yahav ile Yunanistan'dan Peristeri takımları yer alıyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası