Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka, transferde atağa kalktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, son günlerde iki önemli takviye yaptı. Kaf-Kaf, Maccabi Tel Aviv'den Darrun Hilliard ve Washington Wizards’dan Vernon Carer Jr’ı renklerine bağladı.
Pınar Karşıyaka, transferde atağa kalktı
Haberler / Spor
7 Eylül 2023 Perşembe 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon play-off finalinde şampiyonluğu Anadolu Efes’e kaptıran Pınar Karşıyaka, yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. İç transferde Errick McCollum, Thomas Akyazılı, Kenan Sipahi, Ergi Tırpancı, Deniz Kılıçlı, Vitto Brown, Mert Celep ve Jaylon Brown'ı takımda tutan yeşil-kırmızılılar, dış transferde ise Anadolu Efes’ten Furkan Haltalı, NBA’de Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers ve Boston Celtics formaları giyen Kelan Martin, Darüşafaka’dan Hakan Sayılı, Washington Wizards’dan Vernon Carer Jr ve son olarak da Maccabi Tel Aviv forması giyen Darrun Hilliard'ı kadrosuna kattı. Böylece Karşıyaka, takımın iskeletini korumanın yanında 6 önemli transfere imza attı.

İzmir ekibinin 1 veya 2 transfer daha yapması bekleniyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası