Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'ya yeni sponsor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, geçen ay anlaşmaya vardığı Larissa Göl Evleri'yle reklam sponsorluğu sözleşmesi yaptı.
Pınar Karşıyaka'ya yeni sponsor
Haberler / Spor
23 Eylül 2017 Cumartesi 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kulüp binasındaki imza törenine Başkan Mutlu Altuğ ve Erden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden katıldı. Yapılan sözleşmeye göre Pınar Karşıyaka'nın maçlarını oynadığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Larissa Göl Evleri'nin reklamları yer alacak, ayrıca koltukları özel olarak boyanan bir tribün, Larissa Göl Evleri Tribünü olarak isimlendirilecek. 

Başkan Mutlu Altuğ, törende Pınar Karşıyaka'nın önemli bir marka olduğuna dikkat çekerek, "Sponsorlarımız desteğiyle her geçen gün güçleniyoruz. Bu anlamda bize katkı sağlayan Larissa Göl Evleri'ne teşekkür ediyoruz" dedi. Erden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, ise Karşıyaka'nın yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Pınar Karşıyaka'nın başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum. Birlikteliğimizin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası