Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka’da transfer

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekibi Pınar Karşıyaka, 4 numara pozisyonunda görev yapan Mısırlı Assem Marei ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Pınar Karşıyaka’da transfer
Haberler / Spor
20 Temmuz 2018 Cuma 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Almanya temsilcisi medi Bayreuth'tan Mısırlı Assem Marei'yi transfer etti. Daha önce Tayfun Erülkü, İlkan Karaman ve Erving Walker'ı kadrosuna dahil eden Kaf-Kaf dördüncü takviyesini gerçekleştirdi.

Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, Marei ile yapılan görüşmeler sonucu 2 yıllık anlaşma imzalandığı bildirildi.

Geçen sezon Almanya'da Bayreuth forması giyen 26 yaşında 2.06 boyundaki Marei, ligde 32 maçta ortalama 19.8 dakika süre aldı, 11.8 sayı, 6.5 ribaund, 1.3 asist ve 1.1 top çalma ile oynadı. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteren deneyimli basketbolcu 13 müsabakada 19.2 dakika süre alıp 12.1 sayı, 5.2 ribaund ve 1.0 top çalma istatistikleriyle mücadele etti.

ABD'de kolej kariyerini Minnesota State ile tamamlayan Marei, 2015-2016 sezonunda Litvanya Ligi ekiplerinden Siauliai takımında oynadıktan sonra 2 sezon Bayreuth’ta forma giydi. (AA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası