Ege Postası
Geri

Pınarbaşı'nda gerekli yol düzenlemeleri yapıldı

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı’nda düğün salonlarının bulunduğu Değirmenaltı olarak bilinen 7033 Sokak’ta yol ve kaldırım düzenlemesiyle düğün saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığı sorununu bitirdi. Hem bölgedeki işletme sahipleri hem de vatandaşlar yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi
Pınarbaşı'nda gerekli yol düzenlemeleri yapıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Haziran 2015 Salı 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi Pınarbaşı’nda düğün salonları bölgesinde trafik sıkışıklığını ve kargaşayı önleyecek bir yol düzenlemesi yaptı. Pınar Caddesi’nden girilen 7033 Sokak’ta, akşam saatlerindeki düğün yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığı tek yön düzenlemesi yapılarak aşıldı. 350 metre uzunluğundaki yol, sadece tek aracın geçebileceği şekilde 3.5 metre genişliğe düşürüldü.
 
Yayalar rahat rahat yürüyebilecek
 
Düzenlemeyle düğün salonlarının bulunduğu 7033 sokağa giren araçlar yolcularını bıraktıktan sonra tek yönden devam edip yolun sonundan 7077 sokağa girerek tekrar Pınar Caddesi’ne ulaşabiliyor. Bornova Belediyesi ayrıca 7033 sokağa giren araçların kaldırıma park etmesini de yol sınır elemanları ve korukluklarla önleyecek. Yolun daraltılmasıyla genişleyen kaldırımlar sayesinde de vatandaşlar rahat rahat yürüme imkanına kavuştu.
 
Sorunlar çözüldü
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Pınarbaşı’nda çok sayıda düğün salonu bulunduğunu ve özellikle de yaz aylarında burada büyük bir yoğunluk yaşandığını belirterek, “Özellikle vatandaşlarımızdan bu bölgedeki trafik sıkışıklığı ile ilgili şikayetler geliyordu. Yaşanan sorunu yaptığımız yol düzenlemesiyle çözdük. Yeni düzenlemeyle bu sokakta park etmek mümkün olmadığı için trafik sürekli akacak. Bornovamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren işletme sahipleri ve vatandaşlar, istedikleri düzenlemeyi gerçekleştiren Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Atila’ya teşekkür etti. Düğün için bölgeye geldiklerinde daha önce rahatça yürüyemediklerini belirten vatandaşlar, “Yolumuz çok güzel oldu. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası