Ege Postası
Geri

Piriştina: “Birlikteyiz yaparız”

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile koordineli bir çalışma gerçekleştireceklerini belirterek, “Aziz Başkan’ın desteğiyle Buca’ya altın çağını yaşatacağız” dedi.
Piriştina:  “Birlikteyiz yaparız”
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2014 Salı 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Esnaf ve Pazar ziyaretlerinin yanı sıra ev toplantıları da gerçekleştiren ve projelerini anlatan Levent Piriştina, Gediz Mahallesi’nde Bingöl, Yılmaz ve Yıldız ailelerine konuk oldu. Burada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile gerçekleştirecekleri uyumla önemli hizmetler yapacaklarını anlatan Piriştina, “Öncelikle Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan konularda kenara çekilip ‘benim sorumluluğumda değil’ demeyeceğiz. Zaten bunu dememeliyiz. Biz Buca Belediyesi bünyesinde bir Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Masası kuracağız. Belediyemize gelen hemşerimize, ‘Büyükşehir Belediyesi’ne git’ denilmeyecek.  Sorunun çözümü için ilçe belediyesi olarak Büyükşehir ile vatandaş arasında köprü olmaya çalışacağız” diye konuştu. 

“Her sabah bir mahallede kahvaltı” 

Göreve geldikten sonra her sabah muhtarı da alarak bir mahallede kahvaltı yapma sözü veren Levent Piriştina, bu şekilde halkın sorunlarına daha kolay ulaşma ve çözüm getirme imkanına sahip olacaklarını söyledi. Bucalı hemşerilerini şimdiden bu kahvaltılara katılmaya davet eden Piriştina, “Halk başkanıyla iç içe olsun, dokunsun derdini anlatsın istiyoruz. Bunun için mahalle kahvaltılarını çok önemsiyoruz. Hizmeti vatandaşın ayağına götürme mantığıyla hareket ediyoruz. Bu şekilde sorunların çözümünü daha kolay şekilde gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi. 

 “Gençler sporla buluşacak”

Ev ziyaretlerine katılan Bucalıların istek ve dileklerini dikkatle dinleyen Piriştina, özellikle gençleri sporla buluşturmak için atılım yapacaklarını ifade etti. Gençlerin spor yapması durumunda kötü alışkanlıklardan uzak kalacağına dikkat çeken genç aday Piriştina, “Spor eğitmenlerimiz muhtarlarımızın desteği ile gençlerimize ulaşarak sporla buluşmalarını, hangi spor dalına ilgileri ve yetenekleri varsa o alanda ilerlemelerini sağlamak için mücadele edecek” şeklinde konuştu. 
 
  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası