Ege Postası
Geri

Piriştina'dan bayram mesajı

Buca Belediyesi’nin bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Levent Piriştina, çalışma arkadaşlarına “Çocuklarınıza sarılın” mesajı verdi.
Piriştina'dan bayram mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2014 Perşembe 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayramlaşma, belediye binasında bulunan personel yemekhanesinde gerçekleşti. Görev süresinde ikinci dini bayramı kutlamaktan mutlu olduğunu belirten Başkan Levent Piriştina, “Her bayram olduğu gibi bu bayram da beklentimiz barış, huzur, sağlık ve kardeşçe yaşanan ülkedir. Şahsım ve belediyemiz adına bazı eksikliklerimiz oluyordur ama ortalamada kentte bize duyulan güvene layık olduğumuza inanıyoruz. Birbirimizi her geçen gün daha iyi tanıyoruz. Bu sinerji ve enerji ile Buca’ya iyi hizmetler yapacağımız inancındayız. Bayram tatilinde çalışmak zorunda olan mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Diğer mesai arkadaşlarıma da huzurlu bir bayram diliyorum. Çocuklarınıza sarılın. Ne aksaklık varsa bir kenara bırakın. İyi dinlenin, çünkü dönüşte çok işimiz var” diye konuştu. Başkan Piriştina, bugün ayrıca sabah saatlerinde belediye şantiyesindeki işçilerle kahvaltı ederek bayramlarını kutladı. Piriştina daha sonra VHP Buca İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı’nın bayramlaşma törenlerine katıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası