Ege Postası
Geri

Piriştina’dan hoşgörü mesajı

Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, Buca Cemevi’nde alevi derneklerinin yöneticileriyle bir araya geldi. Dernek yöneticilerinin görüş ve önerilerini dinleyen Piriştina, birlik, bütünlük ve hoşgörü mesajı verdi.
Piriştina’dan hoşgörü mesajı
Haberler / Yerel Politika
12 Ekim 2013 Cumartesi 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, alevi derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Buca Cemevi’nde, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Haydar Olcay ve Alevi Kültür Dernekleri Buca Kuruçeşme Cemevi Başkanı Hüseyin Akçay ile bir araya gelen Piriştina, dernek yöneticilerinin Buca’yla ilgili görüş ve önerilerini dinledi. Buca’nın kozmopolit yapısına vurgu yapan Piriştina, birlik, bütünlük ve hoşgörü mesajı verdi.

Piriştina’nın ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade eden Alevi derneklerinin temsilcileri Akçay ve Olcay, Alevi vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek kendisinden destek istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası