Ege Postası
Geri

Piriştina’dan yeni başkana tebrik

Buca Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurul’unda başkanlık görevini kazanan Av. Mürüvet Suatoğlu Balcılar, yeni yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret etti. Kent Konseyi yönetimini tebrik eden Başkan Piriştina, “Kent Konseyimiz ile birlikte uyum içinde Bucamız için çalışacağız” dedi.
Piriştina’dan yeni başkana tebrik
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Haziran 2014 Cuma 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kent Konseyi eski başkanı Rezzan Gedik’in de katıldığı ziyarette yeni yönetimi kutlayan Başkan Piriştina, “Şimdi devir aldığınız görev için çok şanlısınız çünkü eski yönetim Buca’ya çok kazanımlar sağladı. Sizlerin de bu kazanımlardan faydalanarak daha güzel işler yapacağınızdan hiç bir şüphem yok. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum. Bizler de Kent Konseyimiz ile birlikte uyum içinde Bucamız için çalışacağız” dedi.
Buca Kent Konseyi Başkanı A. Mürüvet Suatoğlu Balcılar da, Kent Konseyi’nin geçen sürede çok önemli işlere imza attığını ve eski dönemi örnek alarak daha güzel işlere imza atmak istediklerini söyledi.

Buca Kent Konseyi eski Başkanı Rezzan Gedik ise yeni yönetimi kutladı. Bundan sonra Kent Konseyi başkanı değil sade bir vatandaş olarak Buca için atılacak her adıma destek vereceğini söyledi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası