Ege Postası
Geri

Piriştina’ya bir destek de işçilerden

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yeniden aday gösterilmesi için başlatılan destek kampanyaları çığ gibi büyüyor. Sosyal medyada başlatılan kampanyanın ardından işçiler de hazırladıkları ‘İşçiler, emek dostu Piriştina’yı destekliyor’ yazılı pankartları ilçenin her noktasına koydu. Piriştina'ya destek çığ gibi büyüyor
Piriştina’ya bir destek de işçilerden
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Ocak 2019 Salı 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP MYK ve PM toplantılarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ve ilçe belediye başkan adaylarından 2’si dışında hepsi açıklandı. Toplantıda Buca ve Bayraklı adayları olarak gösterilen Aydoğan Hepdemirgil ve Cevat Durak isimleri geri çekildi. Buca ve Bayraklı adaylarının açıklanması bir sonraki PM toplantısına kaldı.

Buca’da mevcut başkan Levent Piriştina’nın yeniden aday olarak gösterilmesini isteyen Bucalılar sosyal medya hesaplarında yağdırdıkları mesajlarla Piriştina’nın yeniden aday gösterilmesini istedi. Bucaicinpiristina hashtagi ile gönderilen mesajlar kısa sürede trend topic oldu.

PİRİŞTİNA’DAN SOSYAL MEDYA DESTEĞİNE TEŞEKKÜR MESAJI

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaşanan gelişmeler üzerine, sosyal medya hesabından “Partimizin aday belirleme sürecinde şahsıma olan desteklerini sosyal medya üzerinde yoğun bir şekilde paylaşarak Türkiye’nin gündemine taşıyan, sonuç ne olursa olsun yüreği bizimle atıp Bucamızı güzel günlere taşımamız için destek veren hemşerilerime şükranlarımı bir borç bilirim” şeklinde bir teşekkür mesajı yayınladı.

İŞÇİLERDEN PİRİŞTİNA’YA DESTEK PANKARTLARI

Başkan Levent Piriştina için başlatılan kampanyaya bir destek de işçilerden geldi. İşçiler, üzerinde ‘İşçiler, emek dostu Piriştina’yı destekliyor’ yazan pankartları Buca’nın yol ve kavşaklarına koydu.

PİRİŞTİNA, KHK İLE KADROYA GEÇEN BİN 150 İŞÇİNİN MAAŞLARINA YÜZDE 40 ORANINDA ZAM YAPMIŞTI

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası’na bağlı işçilerle Ocak ayı başında toplu sözleşme masasına oturmuştu. Başkan Piriştina, Türkiye'de bir ilke imza atarak, taşeron işçiyken Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kadroya geçen bin 150 işçiyle Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Levent Piriştina, imzaladığı toplu iş sözleşmesi ile işçilere yüzde 40'a varan oranda zam yapılmasını sağlamıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası