Ege Postası
Geri

Play - off ilk maçında Yunanistan, Romanya'yı 3 - 1'le geçti

FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play - off ilk maçında Yunanistan, Türkiye'nin de bulunduğu gurubu ikinci sırada tamamlayan Romanya'yı 3-1 mağlup etti ve rövanş öncesinde büyük avantaj sağladı.Play - off ilk maçında Yunanistan,...
Play - off ilk maçında Yunanistan, Romanya'yı 3 - 1'le geçti
Haberler / Spor
16 Kasım 2013 Cumartesi 01:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play - off ilk maçında Yunanistan, Türkiye'nin de bulunduğu gurubu ikinci sırada tamamlayan Romanya'yı 3-1 mağlup etti ve rövanş öncesinde büyük avantaj sağladı.

Play - off ilk maçında Yunanistan, Romanya'yı ağırladı. Konstantinos Mitroglou'nun 2 golle yıldızlaştığı maçta ev sahibi ekip, rakibini 3-1 mağlup etti. Mavi - beyazlıların diğer golünü Salpingidis kaydetti. Romanyanın tek golü ise Gençlerbirliği forması giyen Bogdan Stancu'dan geldi.

Karşılaşma hızlı başladı. Yunanistan, karşılaşmanın 14. dakikasında Konstantinos Mitroglou'nun golüyle 1-0 öne geçti. Romanya, Mitroglou'nun golüne 19. dakikada ülkemizde Gençlerbirliği forması giyen Bogdan Stancu ile cevap verdi ve skor 1-1 oldu.

Romanya'nın beraberlik golü sevinci uzun sürmedi. Ev sahibi ekip, beraberlik golünden 1 dakika sonra 20. dakikada Dimitrios Salpingidis ile skoru 2-1 yaptı.

İlk yarının geri kalan dakikalarında Romanya'nın beraberlik golü çabaları sonuç vermeyince soyunma odasına Yunanların 2-1'lik üstünlüğü ile gidildi.

Mücadelenin ikinci yarısına skor üstünlüğü ile başlayan Yunanistan, 66. dakikada Konstantinos Mitroglou ile farkı ikiye çıkardı ve skor 3-1 oldı.

Maçın son dakikasına kadar rakibi karşısında yakaladığı 2 farklı skor üstünlüğünü korumayı başaran mavi - beyazlılar, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı.

İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 19 Kasım Salı günü Romanya'da oynanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası