Ege Postası
Geri

Plumpy ürünü özellikleri, dolgunlaştırıcı mı, kullananlar

Plumpy daha dolgun dudaklara sahip olmanızı sağlayacak, son dönemlerin en popüler ürünlerinden biridir. Güzelliğin belli ölçütleri vardır. Bu ölçütlerden en önemlisi ise dolgun dudaklara sahip olmaktır. Dolgun dudakları, güzelliğin ön plana çıkmasını sağlayan, yüzdeki en önemli ölçütlerden biridir. Her kadın, daha dolgun dudaklara sahip olmak için kendine göre yöntemler geliştirir. Hatta kimisi ameliyat dahi olur.
Plumpy ürünü özellikleri, dolgunlaştırıcı mı, kullananlar
Haberler / Güncel
20 Aralık 2017 Çarşamba 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Plumpy ise kadınların dudak dolgunluğu beklentisini karşılayan, son dönemlerdeki en etkili ürünlerden biridir. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteren Plumpy, anında fark edilebilecek bir güzellik katar. Üstelik ameliyat olmanıza ve enjeksiyon kullanmanıza asla gerek kalmaz. bunu tamamen doğal yollardan yapar.

Plumpy İle Daha Dolgun Dudaklar

Plumpy, dudaklara doğal yoldan dolgunluk verir. Bunu; dudaktaki yağ hücrelerinin büyümesini sağlayarak yapar. Yağ hücrelerinin büyümesi, dudağı daha dolgun göstermektedir.

Plumpy, yalnızca yağ hücrelerinin büyümesini sağlamaz, aynı zamanda hücreleri de yeniler ve kolajeni arttırır. Hücrelerin yenilenmesi dudakların dolgun olmanın yanında sürekli canlı görünmesini de sağlar. Plumpy’in bu iki özellikleri yan yana gelince daha dolgun ve daha canlı dudaklara sahip olabilirsiniz.

Piyasada bulunan birçok ürünün aksine Plumpy, yan etkisi olmayan nadir ürünlerden biridir. Birçok ürünün yan etkisi olurken( tahriş gb) Plumpy hiçbir yan etki yaratmaz. Bunun aksine tamamen bitkisel öze sahiptir. Aynı zamanda nemlendirici özelliğe sahip olan Plumpy, özellikle kış aylarında dudaklarda oluşan çatlakları önlemektedir. Bundan dolayı dudaklar her zaman canlı görünmektedir.

Plumpy; Bitkisel Dolgunlaştırıcı

Diğer kozmetik ürünlerin aksine Plumpy, tamamen bitkisel içeriğe sahiptir. 13 farklı bitki özünden oluşan Plumpy, patentli bir üründür. Bundan dolayı piyasada bir benzeri daha yoktur. Yüzlerce kesin tarafından etkisi kanıtlanmış bir ürün olan Plumpy, anlık olarak etkisini göstermektedir. Dudaklar kullanıldığı andan itibaren dolgunlaşır ve düzenli kullanımda daha dolgun dudaklara kalıcı olarak sahip olmak mümkündür.

Piyasada bulunan dolgunlaştırıcı birçok ürün, yalnızca birkaç saat için bu özelliğini yansıtmaktadır. Plumpy ise bunun tam aksine aldatıcı bir dolgunluk sağlamaz. Yani verdiği dolgunluk düzenli kullanımda kalıcı etkiye sahiptir. İçerisinde bulunan bitkisel özler sayesinde, dudaktaki yağ oranı artar, dudak hücreleri yenilenir ve kalıcı olarak bir büyüme sağlanır.

Doğal botoks da diyebileceğimiz , içerisinde 2 farklı aktif madde ve 13 farklı bitli özü barındırmaktadır. İlk kullanımdan itibaren etkisini göstermesinin en büyük sebebi, içerisinde bulunan aktif içerirlerdir. Bu aktif içerikler sayesinde dudaklar dolgunlaşır ve zamanla dudakların hacminde azalma oluşmaz. Zamanla dolgunluğu kalıcı hale gelen dudaklar, Plumpy sayesinde daha canlı ve denkli görünebilir.

Plumpy, kullanımdan yalnızca 7 dakika sonra dudaklarda gözle görülür bir dolgunluk sağlar. 30 günün sonunda ise dudaklardaki yağ hücrelerinin büyüdüğü kanıtlanmıştır. Dudakta bulunan bu yağ hücrelerinin hem sayısı artar hemde boyutu büyür. Bu sayede dudaklardaki hücrelerde yenilenir.  Sipariş için sayfasına göz atabilirsiniz.

Plumpy, kullanımı oldukça kolay bir üründür. Bunun için özel silikon bir başlık tasarlanmıştır. Bundan dolayı hiçbir zorluk çekilmez. Plumpy dudak dolgunlaştırıcı dudaklarınızda mucizevi bir etki yaratır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası