Ege Postası
Geri

Polis, cep telefonu hırsızını cezaevinde buldu

İzmir’in Konak ilçesinde üniversite öğrencisi U.Ü.’nün (22) cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlıları tespit eden polis, ikisini yakalarken, üçüncüsünü ise cezaevinde buldu. Konak ilçesi Alsancak semti 1469 sokak numara 50 önünde...
Polis, cep telefonu hırsızını cezaevinde buldu
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 19:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in Konak ilçesinde üniversite öğrencisi U.Ü.’nün (22) cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlıları tespit eden polis, ikisini yakalarken, üçüncüsünü ise cezaevinde buldu.

Konak ilçesi Alsancak semti 1469 sokak numara 50 önünde geçtiğimiz 9 Mart tarihinde meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi U.Ü.’nün cep telefonu kapkaç yöntemiyle çalındı. Telefonu çalan üç kişi kayıplara karışırken, mağdur U.Ü. ise polise başvurarak şikayetçi oldu.

Bunun üzerine harekete geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, mağdur üniversite öğrencisi U.Ü.’ye sabıkalı kişilerin fotoğraflarını gösterdi. U.Ü., fotoğraf teşhisinde zanlılardan F.B. (19) ile Ü.T.’yi teşhis etti. Polis tarafından yapılan incelemede F.B.’nin başka bir suçtan cezaevinde olduğu anlaşıldı.

Soruşturmayı derinleştiren sivil Güven Timleri, kısa süre içinde diğer iki şüpheli A.Ö. (17) ve Ü.T.’yi (18) yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılardan yaşı 18’den küçük olan A.Ö., işlemlerinin yapılması için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Ü.T. ise Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası