Ege Postası
Geri

Polisten kaçan kişiye çelme takıp, yakalattı: O anlar kamerada

İzmir'in Konak ilçesinde, bir vatandaş, polislerden kaçmaya çalışan şüpheliyi çelme takıp, yere düşürerek, yakalattı. O anlar, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Polisten kaçan kişiye çelme takıp, yakalattı: O anlar kamerada
Haberler / 3. Sayfa
31 Temmuz 2024 Çarşamba 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, sabah saatlerinde, Mersinli Mahallesi 1. Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Trafik denetimi yapan trafik polisleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobildeki şüpheli, araçtan inip kadın polislerden kaçmaya başladı. Polisler, şüphelinin peşine düştü. Peşinden gelen polislerden kaçan şüpheliye, yoldan geçen bir vatandaş çelme takarak yere düşürdü. Bir anda kendini yerde bulan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. O anlar ise, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Şüphelinin kızına şiddet uyguladığı ve hakkında daha önce işlediği bir suç nedeniyle yakalama kararı bulunduğu için polisten kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Şüphelinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası