Ege Postası
Geri

Purçu: ''Dostumuz kalmadı, uzakta dost arıyoruz''

TMBB Başkanlık Divanı üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Güzelbahçe Belediye Başkanlığını ve CHP İlçe başkanlığını ziyaret etti. Purçu, “Yakın çevremizde dostumuz kalmadı. Bu nedenle Cumhurbaşkanı binlerce kilometre uzaklıktaki Şili’ye, Peru’ya Ekvator’a gidiyor, uzakta dost arıyor” dedi.
Purçu: ''Dostumuz kalmadı, uzakta dost arıyoruz''
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2016 Cuma 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “ Mecliste şu anda demokrasiden ve adaletten bahsetmek mümkün değil.Mecliste bir kutuplaşma, ayrımcılık ve ötekileştirme var. ‘Mecliste karışık oturalım’ dedim. ‘Ülke için birlikte karar alalım’ dedim kabul görmedi. Bu ülkede çocuklarını odkula gönderemeyen, işsiz vatandaşlarımız var. Şimdi 10 üniversiteliden sekizi işsiz. 14 yıl önce asgari ücretle 14 altın alınırken, bugün dört beş altın alınıyor. Fabrikalar kapanıyor. Tarım ülkesiyiz ama tarımsal ürünleri ithal ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin komşularıyla kavgalı olduğunu savunan Purçu, “Yakın çevremizde dostumuz kalmayınca Sayın Cumhurbaşkanı uzaklarda dost aramaya başladı. Binlerce kilometre uzaklıktakı Şili’ye, Peru’ya, Ekvator’a gidiyor. Şu anda ülkede başı boş bir yönetim sergileniyor” dedi.
 


“Ülke iyiye gitmiyor”
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Bizler sizi izliyoruz. Sahadaki çalışmalarınızı izliyoruz. Her gün üç-beş şehit geliyor kimsenin umrunda değil. Denizlerimizde onlarca mülteci ölüyor, kimsenin umrunda değil Doğuda bir iç savaş var, ikinci bir göç dalgası doğuda başladı. Vatandaşlar yerlerinden yurdundan ediliyor. Ülkemizin durumu iyiye gitmiyor. Ekonomiden bahsetmeyeceğim çünkü esnafımızın, sanayicimizin durumu hiç iyi değil” dedi.
 
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de “Yerel yönetimler olarak halkın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Merkezi yönetimden bazı taleplerimiz var. Örneğin; hastane yerimiz var hastane yapılmasını istiyoruz. Doğalgazın ilçemize gelmesini istiyoruz. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyoruz” dedi.
Milletvekili Purçu’nun ziyaretinde belediye meclis üyeleri ve bazı partililer de hazır bulundu.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası