Ege Postası
Geri

Rahime Batu mezunlarından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Malatya Rahime Batu Mezunlar Derneği(BATUDER) ile Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 170 aileye Ramazan Bayramı öncesi gıda paketi dağıtıldı.    BATUDER Başkanı...
Rahime Batu mezunlarından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
Haberler / Güncel
6 Ağustos 2013 Salı 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya Rahime Batu Mezunlar Derneği(BATUDER) ile Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 170 aileye Ramazan Bayramı öncesi gıda paketi dağıtıldı.

    BATUDER Başkanı Mehmet Mustafa Kaplan, yapılan dağıtım sırasında, gıda paketlerinin hazırlanmasına destek olan hayırseverler üyelerine teşekkür etti. Her yıl Ramazan ayında kuru gıda yardımında bulunduklarını hatırlatan Kaplan, belirli kriterlere göre tespit edilen Melekbaba, Kiltepe, Taştepe gibi mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere kolileri dağıttıklarını belirtti.

    Amaçlarının bu ailelere bir nebze de olsa katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Kaplan, "İhtiyaç sahibi ailelere yardım elimizi uzatmak istedik. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Ramazan geleneği ve dinimizin esaslarından olan yardımlaşmayı her bireyin yapması lazım. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan iki derneğimizin üyelerinden Allah razı olsun." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası