Ege Postası
Geri

Rakamlar konuşuyor

Son 4 maçını kazanıp zirvedeki yerini sağlamlaştıran Altınordu, şampiyonluğa doğru koşarken tüm liglerdeki rakiplerine puan, gol ve averaj farkı attı.
Rakamlar konuşuyor
Haberler / Spor
8 Nisan 2013 Pazartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Keçiörengücü, Oyak Renault, Isparta Emrespor, Yimpaş Yozgatspor engellerini kayıpsız geçip dörtte dört yapan ve evinde üst üste 9. maçını da kazanan Altınordu, 3.Lig 3. Grup’ta son 4 haftaya Darıca’nın 5 puan önünde girerken, bu sezon gol ve puan zengini oldu.
Yozgatspor zaferiyle puanını 71’e çıkaran kırmızı-lacivertli ekip, 3.Lig 1. Grup’u sürklase eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u (69 puan) ilk kez geride bırakıp Türkiye liglerinin en fazla puan toplayan takımı unvanını ele geçirdi. Şeytan, rakip filelere gönderdiği 68 golle bu kategoride de rakiplerini alt ederken, 48 averajla müthiş serisini tamamladı. Önümüzdeki hafta Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak Altınordu, bu engeli de kayıpsız geçtiği takdirde puan farkını 8’e çıkaracak, Erzurum BŞB, Maltepe (D) ve Gümüşhane maçlarından çıkaracağı 1 puan bile İzmir ekibini 2.Lig’e taşıyacak.
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, son haftalarda her şeyin daha zorlaştığını vurgulayarak, “Beş puan farklık avantajla çıktığımız maçta bunu korumayı başardık. Böylesine stres dolu 90 dakikalar oynarken, çok iyi futbol sergileyerek kazanmak sevincimizi artırıyor. Son 4 haftaya avantajlı giriyoruz. Ancak bunu korumak zorundayız. Darıca halen yarışın içinde ve en büyük rakibimiz. Bizim sürekli kazanmamız onların temposunu olumsuz etkiledi, ancak Emrespor maçını kazanarak lige yeniden döndüler. Bize karşı tamam-devam niteliğinde bir maç oynayacaklar. Darıca önünde sezonun finalini oynama ihtimalimiz çok yüksek. Kazanıp farkı 8’e çıkarırsak şampiyonluk yolundaki en büyük adımı atmış oluruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası