Ege Postası
Geri

Ramazan temizliği

Çiğli Belediyesi tarafından ilçede gömüye kapalı olan 6 mezarlığın temizliği yapılıp, kabirleri çiçeklerle donatılıyor.
Ramazan temizliği
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Temmuz 2013 Perşembe 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Tamamı gömüye kapalı olan Çiğli merkez, Küçükçiğli, Balatçık, Harmandalı, Kaklıç ve Sasalı mezarlıkları Çiğli Belediyesi tarafından elden geçiriliyor. Tamirat işleri başta olmak üzere mezarlıkların ara yollarının yapılması ve temizlikleri oluşturulan mezarlık ekipleri tarafından yapılıyor. Mezarlıkların genel yeşillendirilmesi ve kabirlerin çiçeklendirilmesi de bu ekip tarafından gerçekleştiriliyor. 
Tüm mezarlıkların bakımını Ramazan Bayramı’na yetiştireceklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, “Mezarlıklarımız gömüye kapalı küçük mezarlıklar. Ancak bakımı bizim için önemli. Özellikle bayramlarda ziyaretçi akınına uğruyorlar. Biz de tüm mezarlıklarımızı ve kabirlerimizi temizlemek istedik. Ağaç budaması, yeşillendirilmesi ve çiçeklendirilmesi gibi ana hizmetleri yapıyoruz. 6 mezarlığımızın bakımını ramazan ayının sonuna kadar tamamlayacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası