Ege Postası
Geri

Referandum öncesi 24 gözaltı

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik polis tarafından düzenlenen operasyonda, 16 Nisan'daki referandumu itibarsızlaştırmaya yönelik hareket edecekleri öne sürülen, aralarında ByLock kullanıcılarının da bulunduğu belirtilen 24 kişi gözaltına alındı.
Referandum öncesi 24 gözaltı
Haberler / Güncel
12 Nisan 2017 Çarşamba 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 26 kişiye yönelik olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir merkezli, Konya, Gaziantep ve Samsun'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.  Aralarında İzmir Adliyesi'nde görevli  4 zabıt katibinin de bulunduğu 26 kişiden 24'ü yakalandı. Yakalanan kişilerin, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği referandumunu itibarsızlaştırmaya yönelik hareket edeceklerinin tespit edildiği belirtildi. Bazılarının, FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme sistemi ByLock programını kullandığı öğrenildi. Diğer 2 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. (DHA)

İzmir'de polisten çifte terör operasyonu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası