Ege Postası
Geri

Referandum pazara böyle yansıdı

Seferihisar'da salı günleri kurulan üretici pazarında satıcılar, tezgahlarını bu hafta birbirinden ilginç referandum mesajlarıyla süsleyerek açtı. Seferihisar'dan gülümseten propaganda
Referandum pazara böyle yansıdı
Haberler / İzmir
28 Şubat 2017 Salı 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – İzmir’in narenciye cenneti Seferihisar’da, salı günleri kurulan üretici pazarında, referandumun yaklaşmasıyla renkli görüntüler de oluşmaya başladı. Pazarcı esnafı, normalde fiyat yazdıkları karton parçalarına bu kez birbirinden ilginç ve yaratıcı sloganlar koymayı tercih etti.

“Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman ha ha ha hayır”, “Limon gibi sıkılmaya hayır”, “Hayırlı pazarlar”, “Hayır deyin gari”, "Soyulup soğana çevrilmeye hayır", "Yemezler hayır" gibi mesajlar görenleri gülümsetti. CHP’li yöneticilerle birlikte pazar yerinde referandum çalışması yapan, bir taraftan da esnafla konuşup sohbet eden Belediye Başkanı Tunç Soyer de mesajları ilgiyle okudu ve tebessüm etti.

Başkan Soyer, esnafa ve vatandaşlara "Neden hayır'” bildirgesi ve Cuma günü Seferihisar’da gerçekleşecek Türkiye Barolar Birliği Başkanı  Metin Feyzioğlu konferansının tanıtıldığı el ilanlarından dağıttı. Başkan Tunç Soyer, pazaryeri ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından “Salı Pazarı’ndaki üreticilerimizi ziyaret ettik, hayırlı işler diledik” mesajı yayınladı.

Soyer'e alan çalışmasında aynı zamanda ilçe yöneticisi olan eşi, Neptün Soyer de eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası