Ege Postası
Geri

Rektör Akan'dan Başkan Köktaş'a nezaket ziyareti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Üniversitemiz özellikle son...
Rektör Akan'dan Başkan Köktaş'a nezaket ziyareti
Haberler / Genel
5 Haziran 2013 Çarşamba 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Üniversitemiz özellikle son yıllarda yapmış olduğu gelişmelerle ciddi ivme kazanmış, alanında yaptığı çalışmalarla da bölge için olduğu kadar Türkiye için de çok katkılar sağlamıştır. Bu anlamda siyasetin ve üniversitenin bir arada, istişare içinde çalıştığı zaman daha verimli olacağı düşüncesi ile ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "OMÜ, Samsun'un gururu, aynı zamanda bölgemizdeki yükseköğrenim hayatımızın bir lokomotifidir. Üniversiteler şehirlerin eğitim, kültür, sosyal, akademik hayatlarına çok büyük katkılar yaptığını da görmekteyiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemize olan desteğimiz sürecektir. Size nezaket ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası