Ege Postası
Geri

Rektör Prof. Dr. Dinçer yeniden atandı

Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü görevini 4 yıldır sürdüren Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin kararnamesi ile yeniden atandı.
Rektör Prof. Dr. Dinçer yeniden atandı
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2019 Cuma 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, dünyanın önemli bilim merkezlerinden biri olmak için çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Üniversiteler, dinamik yapıları gereği, sürekli gelişerek ve dönüşerek var olurlar. Biz de bunun en güzel örneğiyiz. Geçirdiğimiz yıllar içinde, çok güzel projelere imzalar attık, yerel yönetimlerle verimli işbirlikleri gerçekleştirdik, halen devam eden projelerimiz ile de sosyal sorumluluk konusunda üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. En önemlisi bunların tamamını, öğlencilerimizle birlikte, onların önderliğinde gerçekleştirdik. Spor alanında elde ettiğimiz başarılarla, üniversite-sanayi iş birliği projeleriyle, kent markalaşmasına verilen desteklerle, film festivalleriyle, muhteşem konserlerle, Avrupa Birliği projeleriyle, engelsiz çalışmalarımızla, bilim, sanat ve tasarım alanlarında aldığımız birçok ödül aldık. Yerel ve küresel anlamda toplumun gelişmesine katkıda bulunan bir üniversite olma misyonuyla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası