Ege Postası
Geri

Resim Sergisi’nde canlı performans

Karabağlar Belediyesi, ünlü ressam Savaş Simitli’nin resim sergisine ev sahipliği yaptı. Bugüne kadar 26 kişisel sergi açan ve birçok karma sergiye katılan Savaş Simitli’nin, Çalıkuşu Kongre ve Sergi Salonu’ndaki sergisinde, canlı performansı sanatseverlerden büyük alkış aldı.
Resim Sergisi’nde canlı performans
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Sergisinin açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve eşi Fatma Kürüm, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, CHP eski İzmir milletvekillerinden Abdurrezzak Erten ve çok sayıda sanatsever katıldı. Canlı performans gösterisi yapan Simitli'nin 20 dakikada yaptığı yağlıboya resmi ise davetlilerden büyük alkış aldı. İstanbul’un tarihini ve sembollerini konu alan resimlerin ağırlıkta olduğu sergi, davetlileri adeta büyüledi.
İzmir doğumlu olduğunu belirten Simitli, “Askerliğimi yaptıktan sonra İzmir’den ayrıldım ve Ankara’ya yerleştim. Ankara’da bir sanat evi açtım. Burada sanata aşık arkadaşlarıma eğitim veriyorum. İzmir’de sergi açmamı sağlayan Karabağlar Belediye Başkanımız Sıtkı Kürüm’e çok teşekkür ediyorum. Sıtkı Bey, hizmet adına Karabağlar’da takdire değer işler başarmış. Kendisini tebrik ediyorum. Onunla bir proje geliştirdik. Sanatçı arkadaşlarımla İzmir’e gelip, Karabağlar’ın çeşitli bölgelerinin resimlerini yapacağız. Resimlerin satışından elde edilen geliri de Karabağlar’da sosyal sorumluluk projesinde değerlendireceğiz” dedi.
Başkan Kürüm de yurtdışında da açtığı sergilerde büyük beğeni toplayan Simitli’yi kutlayarak, kendisini ve ressam arkadaşlarını Karabağlar’da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Sergi, 30 Nisan 2013 tarihine kadar gezilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası