Ege Postası
Geri

Resim ve Heykel Müzesi’nde sanat müziği konseri

Eryaman Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Etimesgut Belediyesi’nin desteğiyle Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi Konser Salonu’nda konser verdi. Şef Ali Dursun Yağlı yönetimindeki koronun konserinde 27 sanat müziği eseri seslendirildi....
Resim ve Heykel Müzesi’nde sanat müziği konseri
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eryaman Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Etimesgut Belediyesi’nin desteğiyle Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi Konser Salonu’nda konser verdi.

Şef Ali Dursun Yağlı yönetimindeki koronun konserinde 27 sanat müziği eseri seslendirildi. Solo ve koro okunan şarkılarla sanat müziği severler, müzik ziyafeti yaşadı. Konser sonunda programı sunan Bahtiyar Sözer Yağlı, konserin düzenlenmesinde katkı sağlayan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür etti.

Öte yandan Etimesgut Belediyesi, 19 Mayıs’ta açmayı planladığı Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nin musiki dernekleri konserlerinin yanı sıra birçok kültürel ve sanatsal etkinliğine ev sahipliği yapacağını kaydetti. Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde 756 kişilik konferans salonu ile bin kişilik yemekli salon ve iki bin 800 kişilik amfi salon bulunuyor. Toplam dört bin 600 kişi aynı anda bu merkezden hizmet alabileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası