Ege Postası
Geri

Roberto Carlos: Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik

18 gün süren Hollanda kampını tamamlayan Sivasspor, çalışmalarına Sivas’ta devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da son transferlerde takıma katıldı. Teknik Direktör Roberto Carlos, Hollanda’da çok iyi bir kamp...
Roberto Carlos: Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik
Haberler / Spor
6 Ağustos 2013 Salı 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
18 gün süren Hollanda kampını tamamlayan Sivasspor, çalışmalarına Sivas’ta devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da son transferlerde takıma katıldı. Teknik Direktör Roberto Carlos, Hollanda’da çok iyi bir kamp yaptıklarını belirterek, takımı lige hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Carlos, hayatını kaybeden Fenerbahçeli eski futbolcu Selçuk içinde çok üzüldüğünü ifade etti.

Hollanda’da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Teknik direktör Carlos, “Normalden daha uzun bir kamp dönemiydi. 10-12 gün kamp yaptık. Buna rağmen motivasyon ve konsantrasyon olarak çok güzel bir kamp dönemi geçirdik.” dedi.

Takıma son katılan ve giden oyuncularla ilgili de konuşan Teknik direktör Carlos, Takımla birlikte antrenmanlara çıkan Paolinho ile ilgili kesin bir şeyin olmadığını belirterek, Mehdi konusunda yorum yapmadı. Milan Cenry ve Piech’in takımla yolarını ayırdıklarını anlatan Carlos," Çok iyi profesyonel arkadaşlarımız ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Ona göre bizde takımımızı kurmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“SELÇUK YULA’NIN VEFATI ÇOK ÜZÜCÜ”
Kalp krizinden vefat eden Fenerbahçeli Selçuk Yula ile ilgili de değerlendirmede bulunan Roberto Carlos, “Kendisini tanıdığını ve zaman zaman görüştüğünü belirterek, şöyle devam etti:

“Kendisi çok iyi bir insandı. Maalesef kalp krizi ile kaybettik. Çok üzücü bir şey. Kendisine rahmet ,ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Türk futbolu içinde önemli bir insandı. Futbolda kalp krizinden kaynaklanan ölümler çok üzücü bir şey sadece futbol değil bütün sporlarda bu şekilde ölümler gerçekleşebiliyor. Çünkü bütün profesyonel sporlarda insan fiziğine ve kalbine çok fazla yüklenme oluyor. Bunun sonucunda da maalesef böyle şeyler ortaya çıkabiliyor. Önemli olan sürekli düzenli olarak sağlık kontrollerimizi yaptırarak sağlık durumumuzla ilgili farkında olmamız.”

SİVASSPOR’DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI
Bu arada Kırmızı-beyazlılar Hollanda’da kampının ardından geldikleri Sivas’ta kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Sabah antrenmanında Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde 1.5 saat süren antrenmanda ağırlık kaldırma, ısınma, pas çalışması ile çift kale maç oynayan Yiğidoların çalışma hırsı Carlos’u memnun etti.
Çalışmada takımla antrenmana çıkan Paolinho, yeni transfer Utaka ile Mehdi de yer aldı. Ankaracügü’nden gelen Timur’un düz koşu yaptığı öğrenilirken, Ziya ve Burhan’ın dinlendirildiği, Abdurrahman Dereli’nin ise dizinde esneme olduğu için antrenmana katılamadığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası