Ege Postası
Geri

Roberto Mancini: İyi bir maç oynadık

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2-2'lik Juventus maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir maç oynadıklarını belirterek, "Çünkü Juventus'a karşı oynamak zor." dedi.Mancini, maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına...
Roberto Mancini: İyi bir maç oynadık
Haberler / Spor
3 Ekim 2013 Perşembe 00:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2-2'lik Juventus maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir maç oynadıklarını belirterek, "Çünkü Juventus'a karşı oynamak zor." dedi.

Mancini, maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına yaptığı açıklamada, iyi bir maç oynadıklarını belirtirken, zamanla daha iyi olacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum, çünkü Juventus'a karşı oynamak zor. Drogba olağanüstü bir iş yaptı. Torino'da Juventus'a karşı tek forvet oynadı. Golünü attı ve asistini yaptı. Takımımız daha iyi noktaya gelecek, kendine güvenini sahaya yansıtması lazım. 2 gün önce geldim, zamanla daha iyi olacağız. Bugün sahada kimin olduğu değil, nasıl olduğu önemliydi. Önümüzdeki zamanlarda daha değişik formasyonlar olacaktır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası