Ege Postası
Geri

Rock müziğinin ünlü isimleri gençler için sahne aldı

Vodafone Türkiye tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali, başladı. Tüm güne yayılan konserlerde sahne alan rock müziğinin ünlü isimleri, gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.Vodafone tarafından Maçka Küçük Çiftlik...
Rock müziğinin ünlü isimleri gençler için sahne aldı
Haberler / Güncel
29 Eylül 2013 Pazar 20:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vodafone Türkiye tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali, başladı. Tüm güne yayılan konserlerde sahne alan rock müziğinin ünlü isimleri, gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Vodafone tarafından Maçka Küçük Çiftlik Park’da düzenlenen konserde çok sayıda ünlü isim sahne aldı. Öğlen saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek konserde Teoman, Athena, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Mabel Matiz, Social Inclusion Band ve DJ Hakan Tamar, gibi rock müziğinin dev isimleri hayranlarıyla buluştu.

Ayrıca Vodafone FreeZone 16. Liselerarası Müzik Yarışması’nda birinci olan Büyükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri de bir performans sergiledi. Aynı gün sahne alan sanatçılar, Vodafone FreeZone’lu gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlikte ayrıca gençler hayranı oldukları sanatçılarla tanışma fırsatı da yakaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası