Ege Postası
Geri

Roman Kralı Cioaba’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor

Romanya'da 'Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba’nın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Cioaba’nın doktorları, hayati tehlikenin halen devam ettiğini belirtti. Antalya’ya 13 gün önce tatile gelen ve geçirdiği rahatsızlık...
Roman Kralı Cioaba’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Romanya'da 'Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba’nın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Cioaba’nın doktorları, hayati tehlikenin halen devam ettiğini belirtti.

Antalya’ya 13 gün önce tatile gelen ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ülkesine dönme kararı alan Roman Kralı Florin Cioaba, geçtiğimiz salı dönüş yolunda kalp krizi geçirmişti. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Cioaba’nın 4 gündür yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Anjiyo yapılan ve üç damarının tıkalı olduğu belirlenen Cioaba’nın, akciğeriyle birlikte başka rahatsızlıklarının da olduğu belirtildi. Hastane yönetimi Cioaba’nın şu an için durumun stabil olduğunu ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

Öte yandan, Florin Cioaba’nın yakınlarının hastane önünde bekleyişleri devam ediyor. Doktorlardan anlık olarak bilgi alan yakınları, Cioaba’nın sağlığına kavuşması için dua ediyor. Hastanede oda kiralayan aile yakınları bir an olsun buradan ayrılmıyor, gelecek iyi haberi bekliyor. Cioaba’nın kuzeni Nihai Nedelcu, umutla beklediklerini söyledi. Cioaba’nın durumunun düzelmesi için dua ettiklerini ifade eden Nedelcu, Cioaba'yı Romanya’ya götürmek istediklerini belirtti. Romanya’dan kuzeninin durumunu öğrenmek için geldiğini belirten Nedelcu, çabalarından dolayı hem Türk hem de Romen doktorlara teşekkür etti.

        Roman Kralı Florin Cioaba 5 Ağustos’ta Antalya'ya tatile gelmiş Konyaaltı ilçesindeki bir otele yerleşmişti. Burada tatilin son 2 günü rahatsızlanan Cioaba, ülkesine dönme kararı almış ancak dönüş yolunda kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Cioaba’nın oğlu Dorin Cioaba da babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu söylemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası